Paide ühisgümnaasium võib leida peavarju kutsekoolist

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile saatis Paide ühisgümnaasiumi hoolekogu esimees Priit Põder linnavalitsusele kirja, millega annab teada hoolekogu ettepanekust kolida aasta pärast, kui kool läheb ümberehitusele, põhikooliosa kuni uue maja valmimiseni Järvamaa kutsehariduskeskuse ruumesse. «Oluline on säilitada ühtset koolitunnet ning õpilaste ja pedagoogide jaotamine eri hoonetesse pole parema lahenduse korral vaja ja otstarbekas,» kirjutab Põder.

Varem on linnajuhid plaaninud mahutada  ühisgümnaasiumi lapsed ümberehituse ajaks Paide gümnaasiumi, kultuurikeskuse ja Lai 33 majja. Paide linnapea Siret Pihelgas ütles, et pole veel otsust, kuskohas alustavad ühisgümnaasiumi lapsed järgmise aasta 1. septembril kooliteed.

Pihelgas oli seda meelt, et gümnaasium ja kultuurikeskus võivad kitsaks jääda, kuid see pole veel selge. «Loomulikult vaatame kõigepealt üle need pinnad, mis  kuuluvad linnale, kuid kutsekooli ei tasu välistada,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles