Peolised läksid pealinna poole teele

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui täna hommikul võis Türi ja Paide kultuurikeskuse parklas silmata kümneid veidi uniste nägudega noori, kokkukuhjatud kohvreid ja spordikotte ning paljudel näpus lehvimas riidepuu sel rippuvate rahvarõivastega,  sai see tähendada vaid üht: koolinoorte laulu- ja tantsupeonädal on alanud.

Koolinoorte laulu- ja tantsupeo «Mina jään» Järvamaa kuraator Lili Välimäe, kes startis pealinna poole juba kell pool seitse hommikul, teatas, et maakonna noortele taidlejatele on see tähtis nädal, mis tipneb nädalavahetusel  tantsuetenduste, peorongkäigu ja kontserdiga.

Välimäe kinnitusel on Järvamaa esindus selleks väga hästi valmistunud. «Ise tunnetan küll, et staabid on tööle saanud, meil on väga hea meeskond, info jagamisega saatjatele ja juhendajatele alustasime juba mai lõpul,» selgitas ta. «Kolme nädala jooksul oleme saanud läbi arutada väga erinevad küsimused ja tähelepanekud ehk kõik, mida vaja teada on ja et kõik sujuks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles