Rannas lapsi pildistanud mees lõhkus oma fotoaparaadi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide tehisjärv
Paide tehisjärv Foto: Tiit Reinberg/Järva Teataja

Türil tehisjärve ääres võõraid lapsi pildistanud mehe tegevusse sekkus esmalt rannavalvur, seejärel turvatöötaja ja lõpuks politseipatrull. Enne politsei kohalejõudmist lõhkus mees oma fotoaparaadi mälukaardi.

Pühapäeva õhtupoolikul kella viie ajal pöördus rannakülastaja Türi tehisjärve ääres G4Si rannavalvuri poole tähelepanekuga, et rannas teeb üks meesterahvas võõrastest lastest pilte. Mees istus rannas lasteala juures ja tal olid ka endal lapsed kaasas.

G4Si kommunikatsiooni­spetsialist Esme Kassak ütles, et rannavalvur läks mehega rääkima ja kutsus välja turvatöötaja. Aega kulus, kuid lõpuks mindi koos rannavalvemajja fotoaparaadi sisu kontrollima. «Aparaadis olid järel vaid üksikud pildid. Kui politsei kohale tuli, oli mälukaart leidnud koha mehe pükste tagataskus, kus see oli katki tehtud – klemmid olid pooleks väänatud,» sõnas Kassak. «Politseile andsid ütlusi ka kaks tunnistajat, kelles meesterahva teguviis oli samuti kahtlust äratanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles