Suurima elumuutusega silmitsi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tujutus pole hingeseisund, millega lapseootel või värskelt emaks saanud naine peaks leppima, ütlevad Järvamaa haigla ämmaemand Aiki Mäekivi (vasaklu) ja sihtasutuse Väärtustades Elu (SAVE) nõustaja psühholoog Kairi Tozen-Pütsepp.
Tujutus pole hingeseisund, millega lapseootel või värskelt emaks saanud naine peaks leppima, ütlevad Järvamaa haigla ämmaemand Aiki Mäekivi (vasaklu) ja sihtasutuse Väärtustades Elu (SAVE) nõustaja psühholoog Kairi Tozen-Pütsepp. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Lapseootust ja emadust peetakse kõige imelisemaks ajaks naise elus. Osa naiste puhul see nii ongi, teised jälle tunnevad süümepiinu, et ei suuda endas muutusi nautida.

Tujutu või kogu aeg mureliku lapseootel naise, aga ka värske ema lohutuseks kasutatakse tihti väljendit «hormoonid möllavad».

Vale see ju pole, nõustuvad Järvamaa haigla ämmaemand Aiki Mäekivi ja sihtasutuse Väärtustades Elu (SAVE) nõustaja psühholoog Kairi Tozen-Pütsepp, aga see pole seisund, millega peaks leppima naine ise või tema lähedased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles