Türi saab juurde üle poolesaja parkimiskoha

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
T
T Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Elroni uute rongide tulekuga suurenes Türil vajadus parkimiskohtade järele, seetõttu rajab vallavalitsus sel suvel raudteejaama lähedale uue parkimisplatsi 39 sõiduautole ja 20 jalgrattale.

Türi valla arendusjuhi Üllar Vahtramäe meelest on alates Elroni uute rongide tulekust parkimiskohtade puudus raudteejaama juures murekoht number üks, sest ööpäevas läbib Türi jaama 19 reisirongi ja samas asuvat bussijaama päevas sada bussi. «Pole küsimustki, et praeguse kuue-seitsmekohalisele parklale on kohti juurde vaja. Tean omast käest, kui raske on leida autole kohta, et rongiga edasi reisida,» lausus ta.

Nii otsis Vahtramäe võimalust suurendada aina rohkem ühissõidukeid eelistavate reisijate heaolu. «Kui on piisav arv parkimiskohti, on inimesed valmis reisima rohkem rongi ja bussiga,  autode heitgaase on vähem ja paraneb meie kõigi elukeskkond,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles