Pillid jõuavad ka Järvamaa lasteni

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks lastelaulule kostab Paide kultuurikeskusest üha enam ka kandlehelinat. Tänu projektile «Igale lapsele oma pill» sai kultuurikeskuse laulustuudio pillipark veelgi täiendust.
Lisaks lastelaulule kostab Paide kultuurikeskusest üha enam ka kandlehelinat. Tänu projektile «Igale lapsele oma pill» sai kultuurikeskuse laulustuudio pillipark veelgi täiendust. Foto: EV100

Mitu Järvamaa kooli ja lasteaeda said eelmisel nädalal rõõmusõnumi, sest projekti «Igal lapsel oma pill» abiga täieneb nende pillipark jälle oluliselt.

Paide kultuurikeskuse muusikastuudio sai eelmisel aastal sama projekti esimese vooru kaudu ühe 4/4 viiuli ja mõne väikekandle. Eelmisel reedel kuulutati välja teise taotlusvooru tulemused ja kui Paide laululapsed sügisel uuel hooajal jälle kokku tulevad, on neil riiulist lisaks võtta veel kaks viiulit ja kaks väikekannelt.

Projektitaotluse koostas kultuurikeskuse direktor Ülle Müller. «Muusikastuudio juhendajad Sirje Grauberg ja Tiina Kivimäe ütlesid, mida stuudiol vaja oleks,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles