Uued öösärgid lausa kutsuvad sünnitama

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevasi sünnitajaid ootavad Järvamaa haigla sünnitusosakonnas kolmes mõõdus öösärgid, mille on neile õmmelnud maakonna naiskodukaitsjad.
Tulevasi sünnitajaid ootavad Järvamaa haigla sünnitusosakonnas kolmes mõõdus öösärgid, mille on neile õmmelnud maakonna naiskodukaitsjad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa naiskodukaitsjad, Järva maavalitsus ja maakonna ettevõtjad tegid emadepäevaks Järvamaa haigla sünnitusosakonnale kingituse, mille nad pühapäeval kätte andsid.

Haigla oli emadepäeva ennelõunal vaikne. Liikumist oli märgata ühes perepalatis. Ämmaemand Tiina Mehiste täpsustas, et parasjagu sünnitamas kedagi pole, kuid mitu on neid, kellel on tähtaeg üle läinud. «Kas nad täna sünnitama jõuavad, ei oska öelda,» sõnas ta.

Emadepäeval ühtki last Järvamaa haiglas siiski ilmale ei tulnud, küll aga on sünnitajatel öösärkide ja hommikumantlite valikus nüüdsest ka maakonna ettevõtjate, naiskodukaitsjate ja maavalitsuse koostöös valminud öösärgid ja maakonna logoga hommikumantlid. Mõlemat on 15 ja kolmes suuruses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles