Kaks järvalannat esindasid Eestit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Tšehhis Jesenikis lõppenud orienteerumise Euroopa meistrivõistlustel kuulusid Eesti koondisse Järvamaa orienteerumisklubi JOKA naissportlased Evely Kaasiku (vasakul) ja Sigrid Ruul. Mõlemad tegid Euroopa tippkonkurentsis tubli võistlusstardi ning said kahe peale kaks esikümne kohta ja jõudsid kolmel korral lõppjooksu.

Euroopa meistrivõistluste programm on JOKA presidendi Paul Poopuu ütlust mööda väga tihe. Üheksa päeva jooksul oli programmis koos eeljooksudega kaheksa starti. Üksnes üksikud sportlased võtavad ette täisprogrammi, Eesti koondislastest tegid seda Evely Kaasiku ja Kenny Kivikas.

Euroopa meistrivõistluste programm algas sprintidega ja avaalal, sprindi teatejooksus, kus võistkonda kuulub kaks naist ja kaks meest, jooksis Evely Kaasiku Eesti võistkonnas viimast vahetust. Eesti lõpetas kaheksanda kohaga. See oli esimene kord, kui Eesti rahvusvahelistel tiitlivõistlustel sprinditeates esikümnesse jõudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles