Visadus viis sihile: kaks klassi sai selgeks ühe aastaga

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi põhikooli noormees  Raiko Marrandi võttis kätte ja läbis ühe aastaga kaks klassi. Õppetöö venis küll suvesse, kuid see ei tähendanud, et aega puhkamiseks poleks jätkunud, näiteks raamatute lugemiseks.
Türi põhikooli noormees Raiko Marrandi võttis kätte ja läbis ühe aastaga kaks klassi. Õppetöö venis küll suvesse, kuid see ei tähendanud, et aega puhkamiseks poleks jätkunud, näiteks raamatute lugemiseks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel õppeaastal oleks Türi noormees Raiko Marrandi (14) pidanud lõpetama seitsmenda klassi, kuid pärast paarinädalast «suvetööd» sai ta ka kaheksanda klassi tunnistuse. Mis teha, kui tavatempoga kulgevates tundides igav hakkab.

Neljapäeval, 1. septembril ootasid Raikot kooliaasta avaaktusel ees uued klassikaaslased. Või noh, päris uued nad siiski polnud. Osa värskete üheksandikega oli ta käinud lasteaia segarühmas ja nüüd, hulk aastaid hiljem, saanud põhikoolis jälle kokku.

Kool on sama: Türi põhikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles