Mustad linnud jõuavad Türile

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

«Mustad linnud ... Meil on mingi hirm, nagu tähendaks must värv midagi ohtlikku,» kirjutab kirikuõpetaja Eenok Haamer saatesõnas. «Siin raamatus saavad need linnud pigem lähedaseks. Nende tarkus ja tegutsemine on imepärased. Kui keegi midagi rumalasti teeb, siis on see inimene, kes vaatab kogu oleva peale ainult oma kõrgusest.»

See saatesõna on kirjas kirjaniku ja loodusemehe Juhani Püttsepa raamatus «Mustad linnud», mille ta on hiljuti valmis saanud piltnik Ingmar Muusikuse ja kujundusgraafik Kadri Ilvesega.

Järgmisel loodusõhtul, mis on teisipäeval, 22. novembril kell 18 Türi kultuurikeskuses, nad kolmekesi ka oma loometööd tutvustavad, annab teada loodusõhtute korraldaja, keskkonnaameti keskkonnahariduse peaspetsialist Piret Eensoo. «Selles raamatus on kokku saanud Juhani jutud (aineseks ikka päris elu), Kadri joonistused ja Ingmari fotod,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles