Aasta viimasel päeval sulges pood uksed lõplikult

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nukker lõpp aastale. 31. detsembril kell 14 sulges müüja Janne Pihlak talle seitse kuud töökohaks olnud Vao poe uksed ja hakkas siis põrandat pesema.
Nukker lõpp aastale. 31. detsembril kell 14 sulges müüja Janne Pihlak talle seitse kuud töökohaks olnud Vao poe uksed ja hakkas siis põrandat pesema. Foto: Birgit Itse/Järva Teataja

Laupäeval olid Vao kaupluse müüjal Janne Pihlakul silmad veekalkvel. «Nüüd jõuab päriselt kohale,» sõnas ta kauplusele pilku heites. Kell 14 sulges Pihlak seitse kuud töökohaks olnud poe uksed ja hakkas siis põrandat pesema.

Enne veel kinnitas Pihlak aknale kollase sildi, mille järgi kauplus on suletud ja lähim ostukoht asub Koerus. Sinna on mööda kolm aastat tagasi valminud kergliiklusteed kolm-neli kilomeetrit. Neli aastat tagasi valminud suure Konsumi kõrval on Koerus kauplusi veelgi.

Pihlaku ütlust mööda on viimaste päevade kassa olnud päris hea, kuigi ka viimasel päeval käis poes omajagu inimesi, kes tahtsid veel poest midagigi osta, jäi nende kulutus napilt üle 200 euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles