Tankla võimalik ehitus kütab türilastes kirgi (1)

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heike Eslase (vasakult), Elly Pilve ja Merle Lungi meelest võiks nende selja taga paistva ja kesklinna kõige käidavamas kohas asuva puumaja asemel asuda küll tänapäevane tankla.
Heike Eslase (vasakult), Elly Pilve ja Merle Lungi meelest võiks nende selja taga paistva ja kesklinna kõige käidavamas kohas asuva puumaja asemel asuda küll tänapäevane tankla. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tankla Türi kesklinna ehitamise pooldajad näevad töökohtade kõrval selles head võimalust igal ajal kohvi osta, tankla vastased ei mõista, miks peab linnas nii palju tanklaid olema, ehitamise üle otsustajad pole veel seisukohta kujundanud.

Tankla ehituseks mõeldud krundi vahetus läheduses peatusid vestluseks kolm naist, kes küsisid kui ühest suust, kas tõesti on parem, kui kesklinna kõige käidavamas kohas, kaubakeskuse lähedal, riivab silma kahekorruseline pruunikas puitmaja. «Kas see aknad laudadega kinni löödud maja on siin ilusam kui üks korralik tänapäevane Olerexi tankla, mida ettevõtja siia ehitada tahab?» täpsustas küsimust kaubandusettevõttes töötav Merle Lung.

Ettevõtja Elly Pilv sõnas, et kui tuleb selline tankla, nagu Olerexil on Paides, et koos kohvimasina ja kõige muuga, siis see on ainult teretulnud. «Kui praegu minna hommikuti Lokuta mäe peal asuvasse bensiinitanklasse, siis seal on kohvijärjekord uksest välja,» teadis ta öelda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles