Vähene ettevalmistus sundis end kokku võtma

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koerust pärit, kuid Rakveres keskkoolis ja treeningutel käivatele õdedele Ilvestele on aasta alanud toimekalt. Kuu keskel olnud A- ja B-klassi meistrivõistlustel võistles Lishanna, möödunud nädalavahetusel oli Balti mitmevõistluse meistrivõistlustel Johanna kord (pildil).
Koerust pärit, kuid Rakveres keskkoolis ja treeningutel käivatele õdedele Ilvestele on aasta alanud toimekalt. Kuu keskel olnud A- ja B-klassi meistrivõistlustel võistles Lishanna, möödunud nädalavahetusel oli Balti mitmevõistluse meistrivõistlustel Johanna kord (pildil). Foto: Suzy Anett Aavik

Lasnamäe kergejõustikuhallis olnud Balti noorte mitmevõistluse meistrivõistluste üldarvestuses esimeseks tulnud Eesti koondisse püüdis puuduliku ettevalmistuse kiuste anda oma osa ka Koerust pärit Johanna Ilves.

Neidude U20 vanuseklassis tuli nii koondiste kui ka üksikvõistleja esikoht Eestile. Margit Kalk (Tartu SS Kalev) oli uue isikliku rekordiga 3837 punkti parim (60 m tõkkejooks 8,99; kõrgushüpe 1.68; kuulitõuge 11.11; kaugushüpe 5.87; 800 m jooks 2.30,80). Üheteistkümne võistleja seas oli 3594 punktiga (8,70; 1.56; 10.83; 5.62; 2.36,66) neljas (eestlannadest kolmas) Johanna Ilves (KJK Vike) .

Eelmisel aastal U18 Euroopa meistrivõistlusel võistelnud Johanna Ilves ütles, et esialgu polnud ta koondisse arvatud. Kutse tuli talle nädal aega varem ja seetõttu, et kaks sportlast olid meistrivõistlustest ära öelnud. «Seega oli ettevalmistus puudulik, ainult oma põhialaks ehk tõkkejooksuks olin valmis,» selgitas ta. «Läksin võistlema sooviga koondist toetada. Eesmärk oli püstitada tõkkejooksus uus isiklik rekord.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles