Väätsa prügila avab huvilistele uksed

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval ootab Väätsa prügila Järvamaa inimesi tutvuma lähemalt Euroopa Liidu toel rajatud ettevõttega. Sel moel tähistataksegi tänavu maakonnas Euroopa päeva ja näidatakse, mil moel on Euroopa Liit meie igapäevaelus esindatud ja millist rolli mängib ta kogukonnaelu parendamises.

Väätsa prügila juhatuse liige Kalev Aun ütles, et midagi uudset avatud uste päevas neile pole. «Väätsa prügila avati 2000. aasta 15. novembril ja sellest päevast saati oleme olnud avatud 24/7. Meil on värav olemas ja keegi pole seda kinni pannud. Me küll piirame sissepääsu sedavõrd, et tagatud oleks meie vara säilimine, kuid kõik, kel meie juurde asja, on alati oodatud,» lausus ta.

Auna selgitust mööda võtab Väätsa prügila alati vastu ekskursioone ja jõudumööda on töötajad teinud oma põhitöö kõrvalt ka giiditööd. «Iseäranis suurt huvi tuntaksegi meie vastu just kevaditi, kui helistavad nii koolid, lasteaiad kui ka ülikoolid, kes soovivad tänapäevast prügikäitlust näha,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles