Piimatootja: lõpuks saan minagi lõaspidamisest lahti

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva-Jaanis tegutsev piimatootja Metstaguse Agro OÜ juht Teet Kallakmaa saab pärast laenu saamist pingevabamalt jälgida lautade ehitust, mis lõpetab ka tema osaühingus loomade lõaspidamise.
Järva-Jaanis tegutsev piimatootja Metstaguse Agro OÜ juht Teet Kallakmaa saab pärast laenu saamist pingevabamalt jälgida lautade ehitust, mis lõpetab ka tema osaühingus loomade lõaspidamise. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva-Jaani vallas tegutsev Metstaguse Agro OÜ sai pangalt väga vajaliku 600 000-eurose laenu, mis võimaldas alustada hoogsalt uue lauda ehitust ja saada nii veel tänavu lahti veiste iganenud lõaspidamisest.

Kui Metstaguse Agro OÜ 2015. aasta sügisel PRIAlt lautade ehituseks 500 000 euro suuruse toetuse sai, lootis ettevõtte juht Teet Kallakmaa leida kiiresti üksmeelt laenu suhtes ka pangaga. «Laenu saamise lootuses hakkasime sügisel kohe ehitama,» sõnas ta.

Kui pank pärast kümme kuud kestnud läbirääkimisi Kallakmaale eitava vastuse andis, oli ta üsna nördinud. Maad võttis lootusetuse tunne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles