Türi kool korjas suurima medalisaagi

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldne tüdruk: koos lõputunnistusega võtab Annika Krais 21. juunil toimuval lõpuaktusel vastu ka kuldmedali. Siis jääb veel mõned nädalad aega hinge tõmmata, et edasiste õppimisplaanide kohta otsuseid langetada.
Kuldne tüdruk: koos lõputunnistusega võtab Annika Krais 21. juunil toimuval lõpuaktusel vastu ka kuldmedali. Siis jääb veel mõned nädalad aega hinge tõmmata, et edasiste õppimisplaanide kohta otsuseid langetada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tänavu on maakonnas medaliga gümnaasiumilõpetajaid küll mõneti vähem kui eelmisel kevadel, ent see-eest näitab üks kool selles suhtes teistele kandu: Türi ühisgümnaasiumi lõpetajate hulgas on koguni seitse medalisti.

Järva maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Kersti Viilup sõnas, et tänavu on medaliga gümnaasiumilõpetajaid kümme. Seda on vähem kui eelmisel aastal, mil koos lõputunnistusega sai kuld- või hõbemedali 16 noort.

Tänavu võtab suurema medalisaagi Türi ühisgümnaasium, kus abiturientide hulgas on seitse medaliväärilist noort. Maakonna teistesse koolidesse jagub kolm medalit: Koeru keskkooli ja Paide ühisgümnaasiumi kaks kulda ning Paide täiskasvanute keskkooli üks hõbe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles