Kaitseingel enne mõtleb ja siis tegutseb

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene kaitseingel oli Jaanus Saarelaht, kes praegu on ettevõtte üks osanikest ja paljudel üritustel kohal. Kaitseinglina töötab ka ettevõtte juhatuse liige Maarja Ahveldt (vasakul), teine juhatuse liige Liisi Pavelts tegeleb müügi- ja paberitööga.
Esimene kaitseingel oli Jaanus Saarelaht, kes praegu on ettevõtte üks osanikest ja paljudel üritustel kohal. Kaitseinglina töötab ka ettevõtte juhatuse liige Maarja Ahveldt (vasakul), teine juhatuse liige Liisi Pavelts tegeleb müügi- ja paberitööga. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Nende seas on mehi ja naisi. Osa on suuremat kasvu, teised jälle pisemad ja isegi kleenukesed. Nad on kohal seal, kus on palju rahvast. Nad on kaitseinglid.

Enamikul inimestel nende sekkumist siiski vaja ei lähe. Aga mõnikord on tarvis lahutada kaklejaid ja panna kesköine pidutseja loobuma hinnalisest kesvamärjukesest, sest mõistlikkuse piir läks üle juba kaks topsi tagasi.

Kes on viimastel aastatel käinud mõnel üle Eesti tuntud suur­üritusel, on kindlasti märganud neid mustades rõivastes kollaste helkurvestidega kaitseingleid, maisemas mõistes osaühingu Inglivalve töötajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles