Kaitseminister võttis ametisse Paide linnapeakandidaadi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Linnameeskond - Viljandi Tulevik - 1:2
Paide Linnameeskond - Viljandi Tulevik - 1:2 Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisest nädalast alates on kaitseminister Jüri Luigel nõunik. Tema ainus nõuandja on juba maikuus Isamaa ja Res Publica Liidu Paide linnapeakandidaadina välja kuulutatud Priit Värk, kes varem töötas IRLi fraktsioonis riigikogus.

«Jüri Luik on ekspert riigikaitsevaldkonnas ja kaitseministeeriumis on hulgaliselt pädevaid spetsialiste, samas pole minister pikki aastaid osalenud Eesti poliitikas. Seega pole minu tööülesanne anda talle riigikaitselist nõu,» ütles vastne nõunik, kes ise on kaitseliidu Järva maleva liige.

Värgi ütlust mööda on tema ülesanne nõustada Luike poliitilistes küsimustes, mis on olulised valitsuskabineti liikmele. «Eelkõige aitan töötada läbi teiste ministrite poliitilisi algatusi ja eelnõusid. Samuti annan ministrile nõu meediavaldkonnas, sest viimased kaks aastat olen töötanud riigikogus IRLi fraktsioonis, kus mu tööülesannete hulka on kuulunud kommunikatsioon ja saadikute nõustamine poliitilistes küsimustes,» lausus Värk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles