Sadakond põhikoolinoort suundus korraga kutsekooli

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhtõpetaja Laida Reitmann tutvustab põhikooliõpilastele kööki, milles kokaks õppijad oma oskusi lihvima hakkavad.
Juhtõpetaja Laida Reitmann tutvustab põhikooliõpilastele kööki, milles kokaks õppijad oma oskusi lihvima hakkavad. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide õppehoones oli täna sadakond uudishimulikku silma- ja kõrvapaari rohkem, sest Järvamaa põhikoolide VIII ja IX klasside õpilased kogunesid kuulama ja vaatama, mida on neile pakkuda kutseharidusel.

SA Innove korraldatud oskuste aasta inspiratsiooniüritusel jagas oma kogemusi ja väärt nõu Ivari Padar, kes on lõpetanud Võru tööstustehnikumi tisleri erialal ning mööblitislerina ka oma tööelu alustanud.

Vaatamata sellele, et elu on viinud Padari tisleripingi tagant hoopis riigikokku, ütles ta põhikooliõpilastele, et puutöö on tal seniajani hinges ja tagataskus väärt oskus, millele võib kindel olla ka siis, kui poliitikukarjäär enam midagi ei paku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles