Maakond tuleb täita pallimänguringidega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide korvpalliklubi Seitse tegevjuht Viljar Pennert unistab täita Järvamaa pallimänguringidega, et edaspidi esindaks maakonda liigas ühtne meeskond. Esimene samm selles suunas on jätkata kohalikke korvpalli-meistrivõistlusi.

Nädalavahetusel said alguse 22. Järvamaa korvpalli-meistrivõistlused. Peasekretär Viljar Pennerti ütlust mööda meistrivõistluste ülesehituses suuri muudatusi pole. Küll on tosinast võistkonnast jäänud mängima kümme. «Loobusid Koeru ja Paide vald. Mõlemat kimbutab mängijate vähesus. Seega jäi põhiturniirile kaheksa meeskonda, kes mängivad omavahel kaks ringi läbi ja saavad tulemuste alusel asetuse kohamängudele. Eelmisel aastal liitusid Ambla SK ja Paide Viking Window veerandfinaalis, aga sel aastal teevad seda alles poolfinaalis,» selgitas ta.

Viljar Pennert nimetas ka põhjusi, miks on võistkondi aastatega kõrvale jäänud. «Mitu mängijat on jõudnud soliidsesse ikka ega soovi enam võistlusmänge pidada. Teisi kimbutavad tervisehädad ja kolmandad on töökohustuste tõttu palju kodust eemal,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles