Valgehobusemäe keskus hoidis suusatajad vee peal

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambla SK esindus koosseisus Keidy ja Kaidy Kaasiku ning Maris Kaarjärv eduka võistluse järel.
Ambla SK esindus koosseisus Keidy ja Kaidy Kaasiku ning Maris Kaarjärv eduka võistluse järel. Foto: Erakogu

RR suusaklubi ja Ambla SK kasvandikel lõppes kohalike meistrivõistluste hooaeg nädalavahetusel Jõulumäel. Neidude N18 klassi sprinditeates polnud vastast Kaidy ja Keidy Kaasikule. Naiste teatesõidus tuli neile kolmas koht.

Ambla SK suusatreener ja kaksikute isa Reimo Kaasiku ütles, et sprinditeates kasutasid tüdrukud ära kõik selle, mida ettevalmistus lubas. «Hooaja üks siht oli eelmise aasta teine koht kullaks vormistada ja see saigi tehtud,» selgitas ta. «Edasiminek võrreldes konkurentidega oli käegakatsutavalt suur. Mida distants edasi, seda kindlamaks vahe muutus. Üldse oli N16 klassis huvitav aasta, sest 2002. sünniaastaga tüdrukutele andsid 2001. aastal sündinud meistrivõistlustel ära vaid ühe medali.»

Jõulumäel võistlesid RR suusaklubi sportlased treener Raido Rohi ütlust mööda suuresti vaid seetõttu, et hooaega pikendada. «Kui ikka N14 ja N16 tüdrukud sõidavad esimestega võrdväärselt, siis Eesti naiste suusatamise hetketase on pehmelt öeldes nigel,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles