Riigigümnaasiumil puudub endiselt juht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paides Posti tänaval asuvasse vanasse koolimajja peaks pärast hoone ümberehitust kolima 2020. aastal Paide riigigümnaasiumi koolipere.
Paides Posti tänaval asuvasse vanasse koolimajja peaks pärast hoone ümberehitust kolima 2020. aastal Paide riigigümnaasiumi koolipere. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järgmise aasta septembris alustavad tegutsemist kolm uut riigigümnaasiumit – Paide, Rapla ja Viimsi. Paide on neist ainus, kellel puudub veel direktor ja koolijuhi leidmiseks pole ka konkurssi välja kuulutatud.

Haridus- ja teadusministeeriumi pressiesindaja Tarmu Kurm põhjendas viivitust sellega, et Paide kooli ehitus toimub hiljem, mistõttu ei pea koolijuht veel tegelema hoone ehituse ja sisustamise küsimustega.

Algselt oli Paide riigigümnaasiumi direktori konkurss kavas korraldada juba eelmise aasta lõpus ning õppekava eelnõu koostamine ja õppekorralduse väljatöötamine pidid algama 2017. aasta alguses. Paide linnapea Siret Pihelga ütlust mööda on kooli loomine veninud Paide linnavolikogu poolt haridus- ja teadusministrile Mailis Repsile esitatud palvekirja tõttu, mille tagajärjel otsustati esialgu kutsehariduskeskuse hoonesse plaanitava kooli asukohta muuta. «Loomulikult teeb see murelikuks, et need asjad aega võtavad,» ütles Pihelgas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles