Käru päkapikutöökojas lõppes päev šampanja ja salatiga

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaasid kokku kõlagu: Käru vallas suurima häältesaagi korjas IRL ning vallavanem Elar Hiisil oli põhjust vahujoogiga kostitada erakonnakaaslaseid ja valimiskomisjoni liikmeid.
Klaasid kokku kõlagu: Käru vallas suurima häältesaagi korjas IRL ning vallavanem Elar Hiisil oli põhjust vahujoogiga kostitada erakonnakaaslaseid ja valimiskomisjoni liikmeid. Foto: Merit Männi/Järva Teataja

Eelmise nädala keskel Tallinnas Nõmmel juhtunud halekoomiline seik, kus keegi pahatahtlik oli pool tundi enne ametlikku sulgemisaega valimisjaoskonna ukse lukku keeranud ja nii ei pääsenud viimased hääletada soovijad tuppa oma meeliskandidaadile häält andma, õnneks pühapäeva õhtul Kärus ei kordunud.

Viisteist minutit enne kella kaheksat on vallamajaga sama katuse all asuva raamatukogu – seal valimisjaoskond asubki – uks kenasti lahti ja takistusi pole.

Viieliikmeline valimiskomisjon, kuhu kuuluvad vaid õrnema soo esindajad, istub rõõmsate nägudega laua taga, tähtsad nimekirjad ees, ja on optimistlikult häälestatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles