Eesti tippu jõudnud sportlased kiidavad kodukooli

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Täna koos vilistlastega 40. sünnipäeva tähistavast Paide ühisgümnaasiumist on sirgunud nimekaid sportlasi, kes on jõudnud Eesti tippu ja mõni saanud maitsta ka rahvusvahelist edu. Kõik nad kinnitavad nagu ühest suust, et kooli toetus oli sporditee algul suureks abiks.

Professionaalsel tasemel 15 aastat jalgpalli mänginud ja kolmel korral Eesti meistriks tulnud Tarmo Neemelo (35) meenutas, et sport tuli tema ellu juba algklassides. «Algul käisin nii Viktor Metsa juures jalgpalli kui Tiit Aasma juures võrkpalli mängimas,» märkis ta.

Jalgpall sai aga südamelähedasemaks, ehkki mingil hetkel tuli Paides sel alal madalseis ja siis mängis Neemelo vaid võrkpalli. «Kui Mets hakkas Kehtnas trenne andma, läksin jalgpalli tagasi ja sõitsin peaaegu iga päev Paidest bussiga sinna trenni. Pärast muidugi tagasi ka. Olin siis vaid 15aastane,» meenutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles