Viikingid kukutasid liidri troonilt

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Viking Window meeskond kohtus korvpalli esiliigas senise liidri EMÜ/Limitex Autoklaasidega ja võitis 78:73. Sel nädalal mängib meeskond võõrsil.
Paide Viking Window meeskond kohtus korvpalli esiliigas senise liidri EMÜ/Limitex Autoklaasidega ja võitis 78:73. Sel nädalal mängib meeskond võõrsil. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel reedel kohtus Paide Viking Window korvpalli esiliigas Paide E-Piima spordihallis liiga senise liidri EMÜ/Limitex Autoklaasidega ja võitis 78:73 ning kukutas seni vaid võite tunnistanud meeskonna teiseks.

Paide Viking Window meeskond kirjutab sotsiaalmeedias, et Paide meeskond kontrollis pea kogu kohtumist. Neljast veerandajast võideti kolm. Kaotati vaid viimane, neljas veerandaeg, kui külalised kaitses vea piiril mängides ja hullude kolmestega mängu päästa üritasid, aga sedapuhku tulutult.

Kuigi pallikaotusi oli paidelastel Tartu meeskonnast koguni kaheksa rohkem, suutsid nad sellele vaatama tugeva kaitsemängu ja mõtestatud rünnakuga vastastest kindlalt üle olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles