Paide linnameeskond alustas hooaega viigiga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakane ajas Premiumi liigas paljud asjad sassi. Nii jäi ka Paide linnameeskonnal (sinises) pidamata hooaja alguse kodumäng Viljandi Tulevikuga ning esimeseks vastaseks oli hoopis FCI Tallinn. Erandkorras sisehallis peetud kohtumine lõppes 1:1 viigiga ning tõi tabelisse mõlemale meeskonnale esimese punkti.
Pakane ajas Premiumi liigas paljud asjad sassi. Nii jäi ka Paide linnameeskonnal (sinises) pidamata hooaja alguse kodumäng Viljandi Tulevikuga ning esimeseks vastaseks oli hoopis FCI Tallinn. Erandkorras sisehallis peetud kohtumine lõppes 1:1 viigiga ning tõi tabelisse mõlemale meeskonnale esimese punkti. Foto: Liisi Troska/Paide linnameeskond

Laupäeval Tallinnas sisehallis oma kümnendat Premiumi liiga hooaega alustanud Paide linnameeskond sepistas poolehoidjatele ilusa üllatuse, võttes 1:1 viigi FCI Levadialt.

Kohtumise avapoolaeg kulges Levadia dikteerimisel ning esimese poolaja lisaminuteil viis vastased kauglöögist ette Dmitri Kruglov.

Kaotusseisu jäänud Paide linnameeskonnal kulus paarkümmend minutit, et end koguda ning kohtumise 86. minutil lõi 1:1 viigivärava Sander Sinilaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles