Paraad andis teada näituse avamisest

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linn on meie: Käru kärutajad said eelmisel reedel Tallinna vanalinnas liikudes vaat et sama populaarseks pildistamisobjektiks kui raekoja platsil olev jõuluturg.
Linn on meie: Käru kärutajad said eelmisel reedel Tallinna vanalinnas liikudes vaat et sama populaarseks pildistamisobjektiks kui raekoja platsil olev jõuluturg. Foto: Eero Vabamaegi/Postimees

Kui muidu pildistavad talveajal Tallinna vanalinna sattuvad turistid enamasti keskaegseis rõivais mandlimüüjaid või jõulueelses tuledesäras Viru tänavat, siis reede pärastlõunal olid pildistamise objektid hoopis Kärust pealinna toodud vanaaegsed lapsekärud, mida lükkasid ajastutruult riietunud kärulased.

Vaatepilt oli uhke ning kärutavad kärulased sattusid kohe ka pildistava ja salvestava meedia tähelepanu keskpunkti.

Nii mõnigi tuli uhke väljanägemisega kärusid lähedalt uudistama ja näpuga katsuma. Just see oligi pealinnas korraldatud rongkäigu eesmärk – püüda tähelepanu ja jagada teavet Kärus tegutseva muuseumi kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles