Trio läheb Jõgevale vilepilli ja lumemaasikatega

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäevases lauluproovis näitasid Mari-Helen Aare (vasakult), Elizabeth Lindjärv ja Elizabeth Kattai õpetaja Anne Toomistule, et sõnad on peas. Reede pärastlõunal on nad zürii ees laulmas kuuendana.
Teisipäevases lauluproovis näitasid Mari-Helen Aare (vasakult), Elizabeth Lindjärv ja Elizabeth Kattai õpetaja Anne Toomistule, et sõnad on peas. Reede pärastlõunal on nad zürii ees laulmas kuuendana. Foto: Dmitri Kotjuh

Eeloleval nädalavahetusel leiab Jõgeval aset Alo Mattiisenile pühendatud XX üleeestiline koolinoorte vokaalansamblite ja V üleeestiline noorte vokaalansamblite konkurss, kus selgi korral on Järvamaa esindatud mitme ansambliga.

Anne Toomistu juhendatav Paide gümnaasiumi veel nimetu tütarlaste trio sai kooli kolmandal korrusel asuvas muusikaklassis kokku teisipäeva pärastlõunal, et konkursi eel veel laule lihvida.

Viimane ja otsustav proov on homme hommikul ja juba lõunast asuvad nad Jõgeva poole teele. Mari-Helen Aare, Elizabeth Lindjärv ja Elizabeth Kattai saavad õpetajalt soovituse laulmise ajal julgemalt teineteise, aga ka publikuga silmsidet hoida. Silmad maas või laes laulmine pole see, mida laulukonkursi žürii kõrgelt hindaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles