Peatreener lubab endal ja meestel unistada korvpalli meistriliigast

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Korvpalli esiliigas nelja parema meeskonna sekka pääsenud Paide Viking Window on juba praegu teinud Järvamaa amatöörkorvpallis ajalugu. Kaks järgmist mängu näitavad ära nende (teoreetilised) võimalused meistriliigasse pääsuks.

Jah, meistriliiga tase on kõrge. Igapäevatööde ja koolides õppimise kõrval mänguplatsile joosta läheb keeruliseks, hooajaks nõutav eelarve ületab esiliiga oma kordades. Paide Viking Window peatreener Janno Viilup lubab aga kohtumiste eel riietusruumis ergutuskõnet pidades meestel unistada. Unistada, et nad võidavad ära esiliiga, pääsevad üleminekumängudele meistriliiga viimase klubiga ja siis... Mis siis tuleb, seda juba näitab aeg.

Janno Viilup, madalamates liigades pole Paide Viking Window tee läbi aastate sugugi kerge olnud. Nüüd olete aga sammunud võidult võidule. Mis juhtus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles