Sohvri elu juhib olümpiaunistus

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõstja Leho Pent kuulub Alar Seimi treeninggruppi. Tallinnas tavatsesid nad kevadhommikuid alustada välijõusaalis soojendusharjutuste ja võimlemisega. Ka Reopalu välijõusaal sobib musklite pingutamiseks nii Leho kui tema abikaasa Cathy meelest hästi.
Tõstja Leho Pent kuulub Alar Seimi treeninggruppi. Tallinnas tavatsesid nad kevadhommikuid alustada välijõusaalis soojendusharjutuste ja võimlemisega. Ka Reopalu välijõusaal sobib musklite pingutamiseks nii Leho kui tema abikaasa Cathy meelest hästi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Korduvalt Eesti parimaks tõstjaks kuulutatud Leho Pent (26) on pärast aastast pausi taas tagasi suure spordi juures. Kasiinodiilerist autojuhiks hakanud kahe tütre isa ajab nüüd spordiasja tasa ja targu, tähtis on, et kaks olümpiatsüklit vastu peaks.

«Vend tõmbas alles 9,5 kilo kaaluva forelli kodujõest välja,» pajatab Leho lähikondsete viimase aja tegemistest.

«Ei, see polnud forell. Ta väidab, et oli lõhe,» poetab kõrvalt Cathy, Leho abikaasa ning kaasreisija südasuvisel Eesti puhkusel. «Võitlus kalaga kestis pool tundi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles