Suurvõistlust ajendas toetama lapsepõlvemälestus

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide vallas tegutseva tee-ehitusettevõtte Pigipada juht Marek Koit (vasakult roosas triiksärgis – toim) oli ratsaspordi suurürituse ühe põhisõidu peatoetaja ning rõõmustas, et sai auhinnatseremoonial kaksikvõidu puhul suruda ka Eesti sportlase Rein Pilli kätt.
Paide vallas tegutseva tee-ehitusettevõtte Pigipada juht Marek Koit (vasakult roosas triiksärgis – toim) oli ratsaspordi suurürituse ühe põhisõidu peatoetaja ning rõõmustas, et sai auhinnatseremoonial kaksikvõidu puhul suruda ka Eesti sportlase Rein Pilli kätt. Foto: Gerlin Kess

Paide vallas tegutseva teeehitusettevõtte Pigipada juht Marek Koit otsustas, et kui juba tänavust rahvusvahelist ratsaspordi suursündmust toetada, siis teha seda korralikult, nii võisteldigi ühel peasõidul Pigipaja auhindadele.

Sillaotsas 2010. aastast erakapitalil põhinevat tootmisettevõtet juhtiv Marek Koit sõnas, et Tallinnas korraldatava rahvusvahelise ratsaürituse toetamisele viis teda hea lapsepõlvemälestus. «Suvistel maal vanaema juures olles sai ikka hobustega heina riisutud ja koju veetud. Need olid toredad ajad ja nüüd, kus mu oma lapsed tegelevad ratsaspordiga, tuli toetaminegi kuidagi loogiliselt,» arutles ta.

Summasid teisel võistluspäeval pere ja töökaaslastega tribüünilt ratsavõistlust jälginud Koit nimetada ei soovinud. Sõnas vaid, et raha on temale kui energia, mida välja andes saad seda ka tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles