Pizzakiosk otsib uut omanikku

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pizzakioski omanik Kurre Ehrnsten on pitsakultuuri edenduseks soetanud isegi auto, milles on kõik seadmed toidu valmistamiseks.
Pizzakioski omanik Kurre Ehrnsten on pitsakultuuri edenduseks soetanud isegi auto, milles on kõik seadmed toidu valmistamiseks. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaal tuntud ja tunnustatud kaubamärk ning ettevõte Pizzakiosk on müügis. Müügiga tegeleb finantsnõustamise ja investeerimisettevõte AS Redgate Capital, mille projektijuht Mairo Kaseväli selgitas, et omanik Kurre Ehrnsten pöördus nende poole sooviga ettevõte maha müüa seoses kavaga aktiivsest ärist tagasi tõmbuda.

Kasevälja kinnitusel on Pizzakioski vastu huvi tuntud, aga ta ei soovinud täpsustada, kui palju on huvilisi olnud või kas huviliste seas on ka välisinvestoreid.

Kasevälja kinnitusel on praegu laual mitu võimalust: näiteks on ettevõtet võimalik osta nii omanikule osalust jättes kui ka tervikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles