Linn otsib tänavate remondiks uusi võimalusi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mündi teel ei jõua praegu auke kokku lugedagi, kuid Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse rahatoel võib tee lähiaastail korda saada ja enda kõrvale ka kergliiklustee ära mahutada.
Mündi teel ei jõua praegu auke kokku lugedagi, kuid Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse rahatoel võib tee lähiaastail korda saada ja enda kõrvale ka kergliiklustee ära mahutada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnavalitsus teeb ettevalmistusi, et ka järgmisel aastal saaks kehvas seisus tänavad uuenduseks rahatuge. Juba praegu käib ettevalmistus Mündi ja Raudtee tänava ümberehituse nimel.

Paide linnavalitsuse arhitekt-nõunik Marje-Ly Rebas ütles, et linnal on kavas Raudtee tänav Pärna tänavast Mündi teeni ja Mündi tänav täies pikkuses ümber ehitada ja laiendada.

Projekteerimistingimuste eelnõu selle kohta on Rebase ütlust mööda linna kodulehel arvamuste avaldamiseks juba üles pandud. «Ilustamata öeldes soovime tänavad korda teha ja laiendada nii, et kõrvale mahuks kergliiklustee,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles