Rabarberid jõudsid festivalile isegi Saaremaalt

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riina Pihl (vasakul) ja Kristiina Herodes said esimesest rabarberifestivalist hea emotsiooni, mille pealt jätkata ka järgmisel kevadel.
Riina Pihl (vasakul) ja Kristiina Herodes said esimesest rabarberifestivalist hea emotsiooni, mille pealt jätkata ka järgmisel kevadel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pühapäeval Roosna-Alliku mõisapargis esimest korda korraldatud rabarberifestival andis hea ülevaate, kui mitmekesine taim on rabarber ja mida kõike sellest valmistada annab.

«See ju asja mõte oligi,» ütles festivali üks korraldajaid, Kristiina Herodes.

Herodes lisas, et rabarber on üks esimesi kevadekuulutajaid ja niivõrd eriline taim, et lihtsalt nõuab tähelepanu. «Rabarberiga seoses on inimestel palju emotsioone. Kes teab mõnd suurepärast koogiretsepti, kes keedab head kisselli, kes villib veini või vaaritab moosi,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles