Kodu kahe Barbie ja loomadega

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Purdi külas ühes teeäärses majas elavad koos kolm põlvkonda: Tormi (68) ja Urve (56) Nugis ning Merli (32), Jürgen (31), Minna-Mai (8), Lauri (7) ja peaaegu seitsmekuune Sander Kaas.

Nad elavad Tormi talus. «Põhiliselt sai talu nime ikka isa järgi, aga ka ilmastik mängis oma osa. Naabruses on Tuulevälja talu samuti,» ütleb tütar Merli.

1987. aastal ostsid Tormi ja Urve vana maja ühe eakama proua käest klausliga, et teevad maja korda. Vastavalt tolleaegsetele seadustele pidi ehitus püsima vundamendi piires. Maja oli seitse meetrit lai ja 13 pikk. Tormi kavatses ehitada majale teise korruse nii, et servad ulatuvad üle esimese korruse ja hoone laiuseks tuleks üheksa meetrit. Kui katus, laed, seinavooderdis ja põrandad olid juba lahti võetud, selgus, et majal puudub vundament. Kuigi ehitusmaterjal oli kohal, remondist siiski asja ei saanud, sest 1987. aasta jüriöö lumetormi järgseks hommikuks polnud seinu enam püsti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles