Isehakanud teedeehitajad lappisid luba küsimata asfalti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indro Sinivee (vasakul) ja Kalle Kivi parandasid omal algatusel Särevere elumajade juures teedes haigutavaid auke, et kohalikud saaksid autot lõhkumata koju sõita.
Indro Sinivee (vasakul) ja Kalle Kivi parandasid omal algatusel Särevere elumajade juures teedes haigutavaid auke, et kohalikud saaksid autot lõhkumata koju sõita. Foto: Silvi Lukjanov

Kolmapäeval võtsid kaks Särevere elanikku aleviku teede korrastamise enda kätesse, sest olid tüdinenud asfaldis olevate aukude vahel autoga laveerimisest.

Isehakanud tee-ehitaja Indro Sinivee rääkis, et elumajade äärde jäävate Õpetaja ja Tehnika tänava peal olid kohati nii suured augud, et neist ei saanud enam autoga kõrvalt möödagi sõita. «Kopa viskas ette lõpuks!» ütles ta.

Sinivee ütlust mööda lapitakse neid teid aeg-ajalt pigi ja peenkillustikuga, aga mõne kuu möödudes uhub vihmavesi augutäite minema ja tee meenutab taas kuumaastikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles