Järvamaal valmiv šokolaadikook oli hindajatele mokka mööda

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti parima toiduaine konkursil seljatas kondiitritoodete kategoorias kõik konkurendid Paides tegutsev pagaritootja.

Eesti parima toiduaine konkursil kuulutati välja tänavused Eesti parimad liha-, köögivilja-, pagari- ja kondiitritooted. Kondiitritoodete kategoorias seljatas konkurendid ning pälvis hõbemärgi Eesti Pagari sügavkülmutatud šokolaaditort.

Konkurssi korraldava Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp ütles, et võitsid tooted, millel oli väga kõrge lisandväärtus ning uudsusefaktor. «Seesama maagiline ja unikaalne «miski», mis tõi hõbemärgi ka sügavkülmutatud šokolaaditordile,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles