Kihlis läks lahti krossihooaeg

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Kihli krossirajal toimunud Korvikunnide sarja etapile jagus parasjagu osavõtjaid. Külgvankreid näeb Kihlis sel hooajal sõitmas veelgi, juulikuus Eesti meistrivõistluste ühel osavõistlusel.
Laupäeval Kihli krossirajal toimunud Korvikunnide sarja etapile jagus parasjagu osavõtjaid. Külgvankreid näeb Kihlis sel hooajal sõitmas veelgi, juulikuus Eesti meistrivõistluste ühel osavõistlusel. Foto: Dmitri Kotjuh

Laupäeval Kihli krossirajal peetud motokrossisõit avas tänavuse hooaja. Ligi 300 pealtvaatajat ja sujunud stardid näitavad, et algus oli päris edukas.

Türi auto-motoklubi juhatuse liige Kaspar Tammist ütles, et Korvikunnide karikasarja II osavõistlustel oli nende osa olla võõrustaja, kuid see ei tähenda, et hooaja avakross poleks oluline. «Avakross on selline, kus suures ulatuses saab meie keskus ja uues kuues korraldustiim järgnevaks aastaks sisse töötatud,» selgitas ta. «Üldiselt läks hästi: kastmine ja stardipuu toimis, rada oli väga hästi lükatud. Meie poolelt  tõrkeid ei esinenud.»

Et tegemist oli ka Balti sarja avaetapiga, lisasid sõitudele põnevust Soome, Läti, Leedu, Venemaa ja Poola sportlased. Kaspar Tammist lisas, et raja kohta  ütlesidki kiidusõnu just väliskülalised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles