Tublimad õppurid teevad preemiasõidu pealinna

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandusolümpiaadi lõppvoorus hoidis Järvamaa au kõrgel Türi ühisgümnaasiumi õpilane Carl Robert Sookael, kes jagas I-II kohta. Kolmapäeval oli Carl Robert koos teiste tublide Türi valla õpilastega kutsutud vallavanem Pipi-Liis Siemanni vastuvõtule.
Majandusolümpiaadi lõppvoorus hoidis Järvamaa au kõrgel Türi ühisgümnaasiumi õpilane Carl Robert Sookael, kes jagas I-II kohta. Kolmapäeval oli Carl Robert koos teiste tublide Türi valla õpilastega kutsutud vallavanem Pipi-Liis Siemanni vastuvõtule. Foto: Merit Männi

Täna hommikul kell üheksa startis Paide kultuurikeskuse eest bussitäis noori, maavalitsuse esindajaid ja õpetajaid Tallinna poole. See polnud kooliekskursioon, need olid tublid aine­olümpiaadidel võite kogunud õpilased, kes olid saanud maavalitsuselt kutse tulla õppereisile Lennusadamasse.

«Eks me ole väga pikalt neid vastuvõtte siin ühtmoodi teinud, aastaid juba. Proovisime seekord midagi teistmoodi teha ja nii, et õpilastel oleks võimalus silmaringi avardada,» ütles Järva maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna peainspektor Anne Viljat. «Paljud koolid on küll õppekäike Lennusadamasse korraldanud, ent kõik pole sinna veel jõudnud ja seda huvitavat paika näinud.»

Osakonna peaspetsialist Kersti Viilup täpsustas, et õppereisile sõidab 32 kutsutut, nende hulka on arvatud nii õpilased kui ka nende juhendajad, lisaks mõni maavalitsuse esindaja. «Kutsusime rohkem, aga et koolides on lõpukellade ja konsultatsioonide aeg, siis kõik ei saanud tulla. Paraku on kevadel sobivat kuupäeva valida keeruline ja seetõttu osalejaid vähe,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles