Valgehobusemäe vaatetorn lööb helendama kui Eiffel

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuledesärasse löödult paistab Valgehobusemäe keskuse 25meetrine vaatetorn  peagi kaugele, selle üle tunneb Albu vallavanem ja keskuse projektijuht Kalju Kertsmik eriliselt uhkust, sest keskuse arendus on olnud üks tema elutöödest.
Tuledesärasse löödult paistab Valgehobusemäe keskuse 25meetrine vaatetorn peagi kaugele, selle üle tunneb Albu vallavanem ja keskuse projektijuht Kalju Kertsmik eriliselt uhkust, sest keskuse arendus on olnud üks tema elutöödest. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Maakonda tuli 3,4 miljonit euroraha, millest suurima osa saanud Albu vallas asuv Valgehobusemäe keskus lööb muude tööde kõrval selle eest helinaga särama vaatetorni, Järva-Jaani valmib muuseumide keskus ning Paide ja Türi linn korrastavad tänavaid.

Piirkondade konkurentsivõime tugevdamise programmi esimeses taotlusvoorus toetati nelja Järvamaa maakondlikku tegevuskavasse kantud projekti kogusummas 3,4 miljonit eurot, millest suurim, 1,2 miljoniline toetus läheb Albu vallas asuvale Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskusele.

Albu vallavanema ja keskuse projektijuhi Kalju Kertsmiku ütlust mööda saab selle raha eest anda keskusele uue hingamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles