Esiliiga korvpallurid teenisid võidupunkte

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel hooajal esiliiga võitja Paide Viking Window meeskond alustas ka uut korvpallihooaega võidukalt. Treener Janno Viilup mängupildiga siiski rahule ei jäänud.
Eelmisel hooajal esiliiga võitja Paide Viking Window meeskond alustas ka uut korvpallihooaega võidukalt. Treener Janno Viilup mängupildiga siiski rahule ei jäänud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nii Paide Viking Window kui ka Ambla SK korvpallimeeskond alustasid esiliiga uut hooaega rabedalt, aga siiski võidukalt. Uued mängud on juba järgmisel nädalal.

Vastupidi Eesti jalgpallimeeskonnale, kes teeb ilusaid mänge, kuid kaotab, oli Paide Viking Wondow peatreener Janno Viilupi meelest nende eelmise reede mäng EMÜ SKga kole, kuid andis siiski võidupunktid tulemusega 92 : 86. «Eelmist hooaega alustasime mäletatavasti kolme kaotusega,» lisas ta.

Viilupi hinnangul nappis meestel üksteisemõistmist. «Olulistel kohtadel, näiteks mängujuhi positsioonil, on uued lülid. Pall veel ei liigu loodetud sujuvusega ja ega mehed üksteist läbinisti tunne. Ainuüksi esimesel poolajal tegime 15 pallikaotust, puterdamist oli palju ja vastased said sealt lihtsaid korve – mäng käis üldse tõusude ja mõõnadega,» selgitas ta. «Üks asi on treening, teine asi võistlusolukord. Juba karikamängud näitasid meie kitsaskohad ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles