Rahula matusebüroo tuleb osutama täisteenust

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paides nüüdsest tegutsev Rahula tavandibüroo osutab matuse- ja kalmistuteenuseid alates lahkunu äraviimisest peielaua ja kalmuhoolduseni välja, muutes leinajate murekoorma veidikenegi kergemaks.

Rahula tavandibüroode keti üks omanikke, Priit Toobal, ütles, et Paides on peale matusekontori ja leinasaali ka külmkamber ja sobiv ruum lahkunu korrastuseks. «Paide on esimene koht, kus suudame kõiki teenuseid pakkuda komplektselt ühes kohas. Teistes meie tavandibüroodes on teenindus rohkem laiali pillutatud,» märkis ta.

Ruumidega Paides Suur-Aia 19 jääb Toobal rahule. Avamisel tõi ta esile, et tavaliselt on leinajad sunnitud ärasaatmisel kabelis ülerõivais külmetama, kuid Rahula leinasaal on soe ning seal saavad lahkunu omaksed ja tutvusring kõik mugavalt toolidel istuda. «Täpselt samal moel toimib meil asi ka mujal,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles