Rehvivahetajatel algas viljalõikusega võrreldav kiire aeg

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ASi Stik Paide esinduse autoremondilukksepale Rando Kõvale meeldib teha oma tööd hästi, seetõttu ei saa ta ka rehvivahetuse ajal teha midagi kiiremini ainult selle pärast, et järjekord on ukse taga.
ASi Stik Paide esinduse autoremondilukksepale Rando Kõvale meeldib teha oma tööd hästi, seetõttu ei saa ta ka rehvivahetuse ajal teha midagi kiiremini ainult selle pärast, et järjekord on ukse taga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Alanud rehvavahetuse hullumajast annavad autoteenindustes märku aina helisevad telefonid, tööle tuleb pihta anda nädalapäevast ja kellaajast olenemata.

Nii ASi Stik Paide esinduse juht Heiki Pillesson kui ka Järva-Jaanis tegutseva TB Garage OÜ juht Taisto Bluum kinnitasid, et hullumaja läks lahti esmaspäeval, kestab nädalapäevad või veidi rohkem ja siis on jälle rahulikum.

Türil autorehve vahetav OÜ Stiilimees juht Raivo Matsina kinnitas, et lubatava lumesaju ootuses algas autoteenindustes sama kiire aeg kui põllumeestel viljalõikuse ajal. «Praegu pole siin aega millekski muuks kui töötegemiseks. Ettevõtjana tuleb nüüd meil tööle pihta anda samuti kui põllumehel nädalapäeva ja kella vaatamata. Kui jõuan, siis kasvõi 12 tundi juttu,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles