Ettevõtja küsis jälle kaevandusluba

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike–Karedale rajatava dolomiidikarjääri keskkonnamõjusid hinnanud Arvi Toomik selgitas eelmisel koosolekul endise Koigi valla elanikele, milliseid mõjusid kaevandus põhjaveele kaasa võib tuua.
Väike–Karedale rajatava dolomiidikarjääri keskkonnamõjusid hinnanud Arvi Toomik selgitas eelmisel koosolekul endise Koigi valla elanikele, milliseid mõjusid kaevandus põhjaveele kaasa võib tuua. Foto: Andrus Eesmaa

Ligi kümme aastat kestnud asjaajamine OÜ Hetkinvesti soovi ümber rajada Järva valda Huuksi külla dolokivikaevandus sai jätku Järva vallavolikogu detsembri istungil.

Kaevanduse rajamine oli volikogus arutusel juba kolmandat korda. Kahel korral on seda teinud endine Koigi vallavolikogu, kes seisis kaevanduse vastu.

Järva valla keskkonna peaspetsialist Triin Tõnisson ütles, et keskkonnaamet on andnud kaevanduse kohta põhimõttelise nõusoleku, mistõttu palus OÜ Hetkinvest vallavolikogul otsus üle vaadata, et ehk on tekkinud uusi asjaolusid, mille alusel ümber otsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles