Sotsiaalminister annaks Koeru hooldekeskuse omavalitsustele

Tiit Reinberg
Copy
Eelmisel reedel tegi sotsiaalminister Tanel Kiik (pildil paremal) Järvamaa-visiidi, mille käigus külastas Paides psüühilise erivajadusega inimeste maja ja istutas selle ette ühe ilupõõsa.
Eelmisel reedel tegi sotsiaalminister Tanel Kiik (pildil paremal) Järvamaa-visiidi, mille käigus külastas Paides psüühilise erivajadusega inimeste maja ja istutas selle ette ühe ilupõõsa. Foto: Dmitri Kotjuh

Eelmisel reedel Järvamaa-visiidi teinud sotsiaalminister Tanel Kiik ütles, et pooldab Koeru hooldekeskuse andmist siinsete omavalitsuste kätte, ja andis lootust, et Järvamaa haigla võib saada uue erakorralise meditsiini osakonna. Küsimusele, kas ta julgeb arvamusfestivalil osaleda, vastas minister Kiik, et tahab enne otsustamist teada, kui suur on siinses piirkonnas koroonaviiruse varjatud levik.

Järvamaa haigla järgmine suurem ettevõtmine on uue erakorralise meditsiini osakonna ehitus. Kui arvestada, et riik toetab praegu tunduvalt rohkem majandust ja meditsiini, siis kas võib järeldada, et ka siinsel haiglal on riigilt suuremat tuge loota?

Augustis kohtun doktor Popoviga (terviseameti hädaolukorra meditsiinijuht Arkadi Popov – toim), et kuulda, mis on tema mõtted haiglate süsteemist ja -võrgustikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles