Vaidlused Türi uue võimla asukoha üle kestavad

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi põhikooli õpilased on aastaid pidanud sportima kitsastes oludes, kuid nende spordilusti pole see vähendanud. Nii kasutavad nad võimlat agaralt ka pikkade vahetundide ajal.
Türi põhikooli õpilased on aastaid pidanud sportima kitsastes oludes, kuid nende spordilusti pole see vähendanud. Nii kasutavad nad võimlat agaralt ka pikkade vahetundide ajal. Foto: Dmitri Kotjuh

Üks on Türil kindel, linlased tahavad uut võimlat ja rahagi selleks on eelarves olemas, kuid asukoha suhtes pole siiani täit selgust, teatakse vaid, et see peab jääma põhikooli juurde.

Uue võimla kavandamisel on vallavolikogus räägitud nii praeguse põhikooli asukohast kesklinnas kui ka ühisgümnaasiumist Tolli tänavas, kuid arengukava kinnitamisel jäeti uue võimla asukohaks Tolli tänav.

Nüüd tahab vallavanem Pipi-Liis Siemann, et võimla ehitataks ikka kesklinna põhikooli juurde põhjendusega, et uus võimla peab olema seotud põhikooliga ja et selles suhtes olid ühel meelel ka volinikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles