Heategevus tekitab kahetisi tundeid

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paidelasel Kristi Indusel on viis last, kaks väiksemat kasvavad kodus, üks käib lasteaias ja kaks vanemat koolis. Heategevusliku Zumba-festivali korraldajad otsustasid seekord toetada tema peret, raha tahab Indus kulutada kindlasti lastele.
Paidelasel Kristi Indusel on viis last, kaks väiksemat kasvavad kodus, üks käib lasteaias ja kaks vanemat koolis. Heategevusliku Zumba-festivali korraldajad otsustasid seekord toetada tema peret, raha tahab Indus kulutada kindlasti lastele. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Zumba-treeningutel käijate soov koguda heategevusliku festivaliga raha tekitab viie lapsega pere emas Kristi Induses kahetisi tundeid, sest otseselt puudust pole perel millestki, samas täidab märkamine teda tänutundega.

Kohtume 29aastase Kristi Indusega Kesk-Eesti infomessil «Lingid tulevikku.» «Pere noorimad lapsed, kaksikud, on juba 1,7aastased ja aeg on tagasi tööle minna,» ütleb ta naerusui kaksikute käru lükates. Vankrist vaatavad julgelt vastu päris ühtemoodi nägudega põnnid ja naeratavad.

Harjunud vähesega läbi ajama

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles