Türi põhikoolil jääb jalgratta hoiukohtadest vajaka

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi põhikooli õpilane Sten Saviir teab, et mida varem ta kooli tuleb, seda kindlamini saab ta panna jalgratta lukustatult hoidjasse, aga kui õigel ajal ei jõua, tuleb tal jätta sõiduriist koolimaja seina äärde.
Türi põhikooli õpilane Sten Saviir teab, et mida varem ta kooli tuleb, seda kindlamini saab ta panna jalgratta lukustatult hoidjasse, aga kui õigel ajal ei jõua, tuleb tal jätta sõiduriist koolimaja seina äärde. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi põhikooli lapsed on hakanud jalgrattaga koolis käima agaramalt, kui kool on suutnud turvalisi jalgrattahoidlaid muretseda. Nii tuleb õppuritel jätta sõiduvahend kas koolimaja seina äärde või saja meetri kaugusele kultuurimaja parklasse.

Türi põhikooli ümbrus on ilusate ilmadega jalgratastest tulvil. Õnnelik on see laps, kes on saanud koha rattahoidlasse. Selleks tuleb teadjamate õpilaste ütlust mööda tulla kooli kuni pool tund varem.

Nii ongi hulk rattaid pargitud lihtsalt seina äärde ja nii ühele kui teisele poole maja. Osa on pandud kahekaupa kokku seisma või jäetud lihtsalt õuele maha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles