Albus sumisevad mehitamata õhusõidukid

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne droonide õues lennutamist proovivad Albu noored mehitamata õhumasina võimalikult sujuvalt liikuma saada siseruumis.
Enne droonide õues lennutamist proovivad Albu noored mehitamata õhumasina võimalikult sujuvalt liikuma saada siseruumis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel sügisel vaikselt idanema hakanud mõte drooniringist teostus sel kevadel, kui Albu noortekeskus sai endale neli drooni muretseda ja lastel tekkis võimalus õppida edaspidi valla üritusi jäädvustama.

Neljapäeva pärastlõunal ootasid drooniringi algust kolm poissi ja viis tüdrukut. Albu valla huvi- ja noortejuht Kristiina Oprištšenko täpsustas, et korraga on kaks ringitundi järjest ja see on neil teine kord kokku saada. «Esimesed ringitunnid olid 5. mail,» lisas ta.

Ringi juhendaja Raimond Säde ütles, et esimeses tunnis harjutasid lapsed drooni lennutamise tunnetust, sel korral annab ta neile ülesande hoida drooni võimalikult paigal – samal kõrgusel ja samal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles