Uus perekodu pakub lastele rahulikku hubasust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi söögitegemise kohustus on jäänud pereemadele, armastavad poisidki köögis palju aega veeta.
Kuigi söögitegemise kohustus on jäänud pereemadele, armastavad poisidki köögis palju aega veeta. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuus poissi ja kolm kasvatajat jätsid 1. juunil hüvasti Tallinna tänavas asuva lasteabikeskusega ja kolisid sisse Järvamaa keskraamatukogu naabrusse valminud perekodusse Laial tänaval. «Siin on nii hea ja rahulik!» ütlesid hiljaaegu Paide perekodusse kolinud Veiko (11), Indrek-Ivar (11), Marko (12) ja Alex (13) justkui ühest suust.

Kuigi äsja valminud uues kodus on poisid jõudnud just-just end sisse seada, on nad tunnetanud, et uni on nüüd magusam kui kunagi varem. «Siin on nii vaikne! Mulle nii väga meeldib!» ütles Marko.

Nii Marko kui ka teised poisid peavad uue kodu eeliseks veel kõrval asuvat raamatukogu ja noortekeskust. «Käin aeg-ajalt raamatuid ja ajakirju sirvimas,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles